Ervaringen:

Pien is altijd heel aardig en moedigt me aan om lekker muziek te maken. Ze wil me graag verder helpen en ze is heel motiverend. We bepalen samen wat goed is om te oefenen. Ik ben erg tevreden over de invulling en het verloop van de lessen en daarom zou ik Pien zeker als zangdocent aanraden!

- Romee


Pien geeft Lachlan al meer dan twee jaar zangles. Hij heeft een goede click met haar en is altijd enthousiast als hij thuiskomt! Lachlan vindt het leuk dat hij zijn eigen liedjes mag kiezen. Pien leert hem belangrijke technieken, maar stimuleert hem ook om gewoon lekker te zingen!

- Raebekah 


Pien geeft goed les. Zij leert mij d.m.v. oefeningen hoe ik op verschillende manieren liedjes kan zingen. Ze stelt mij op mijn gemak, waardoor ik veel durf te proberen qua zang. Ook kan ze mij goed begeleiden in de keuze van welke liedjes bij mij passen en welke niet.

- Madieke 


Pien heeft het muziek maken vast met de paplepel (denken we) van haar vader gekregen. Ze leert je piano of zang, speelt en zingt zelf prachtig. Heeft geduld, is zorgzaam ook voor jongere leerlingen. Een hele goede aanwinst voor Haaksbergen als muziekdocent!

- Floortje