over pien

Ik ben geïnteresseerd in mensen en muziek. Om muziek te leren begrijpen studeerde ik eerst piano aan Ondernemend Artiest in Almelo.

Na het afronden van deze opleiding studeerde ik zang en songwriting aan de ArtEZ Popacademie in Enschede, waar ik in 2020 mijn bachelor haalde. 

Mijn passie voor mensen en muziek krijgt een mooie plek in mijn privélespraktijk. Sinds 2017 geef ik hier met veel plezier les in zang, songwriting en piano.

Naast mijn werk als docent ben ik zangeres en songwriter bij de band Mother Deer. Ons genre is een mix van country, folk en pop. Benieuwd? Beluister onze muziek op Spotify of YouTube!

Nu heb je een beeld van mijn muzikale achtergrond, maar als je meer over mij wilt weten:

Ik word blij van avocado's, groene thee en groene planten, maar mijn lievelingskleur is paars. Bloemen vind ik leuk van een afstandje (hooikoorts). Blijer word ik van crèmpjes, potjes en zalfjes: huidverzorging dus. Je zult me dan ook regelmatig met mijn neus bijna in de ingrediëntenlijst vinden. Maar het blijst word ik van mijn lieve vriend, muziek en lesgeven! 

Hieronder lees je wat leerlingen en ouders van leerlingen over mij zeggen: 

recensies


Ik zit nu bijna een jaar op pianoles bij Pien en ik vind het superleuk en gezellig. Tussendoor maken we ook grapjes. Ik leer goed noten lezen en pianospelen en daarbij heb ik leuke liedjes en werkbladen. 

- Loes 

Ik zit al een tijdje op les en ik vind dat Pien heel fijn les geeft. Ik voel me altijd op mijn gemak en ze zorgt ervoor dat ik mij niet bang hoef te voelen om fouten te maken. Ik leer erg veel van Pien en kom elke les vooruit. Ze is ook erg geïnteresseerd in je. Pien is een hele zorgzame, lieve en een fijne muziekdocent. 

- Anne 

Pien is altijd heel aardig en moedigt me aan om lekker muziek te maken. Ze wil me graag verder helpen en ze is heel motiverend. We bepalen samen wat goed is om te oefenen. Ik ben erg tevreden over de invulling en het verloop van de lessen en daarom zou ik Pien zeker als zangdocent aanraden! 

- Romee 

Pien geeft goed les. Zij leert mij d.m.v. oefeningen hoe ik op verschillende manieren liedjes kan zingen. Ze stelt mij op mijn gemak, waardoor ik veel durf te proberen qua zang. Ook kan ze mij goed begeleiden in de keuze van welke liedjes bij mij passen en welke niet. 

- Madieke 

Pien heeft het muziek maken vast met de paplepel (denken we) van haar vader gekregen. Ze leert je piano of zang, speelt en zingt zelf prachtig. Heeft geduld, is zorgzaam ook voor jongere leerlingen. Een hele goede aanwinst voor Haaksbergen als muziekdocent!

- Floortje 

Loes heeft altijd zin om naar pianoles te gaan! In een schriftje staat duidelijk welke liedjes ze thuis mag oefenen. Er is een mooie opbouw in de les waardoor ze van 0 noten lezen, naar het nu spelen van leuke liedjes is gegaan. Soms is het nodig om een les te verzetten. Dat gaat makkelijk met Pien via de app. We zijn erg tevreden! 😃

- Marleen/moeder van Loes

Pien geeft Lachlan al meer dan twee jaar zangles. Hij heeft een goede click met haar en is altijd enthousiast als hij thuiskomt! Lachlan vindt het leuk dat hij zijn eigen liedjes mag kiezen. Pien leert hem belangrijke technieken, maar stimuleert hem ook om gewoon lekker te zingen!

- Raebekah